FlixBus става първият доставчик на автобусни превози на дълги разстояния в Европа, който ще работи с Google Pay

0
145
Услугата Google Pay е интегрирана с приложението на FlixBus за Android
FlixBus е първият доставчик на автобусни превози на дълги разстояния в Европа, който вгражда услугата Google Pay в приложението си за Android, като по този начин дава възможност на клиентите си да използват своите електронни портфейли за по-бързо и сигурно закупуване на билети.

Електронната система за онлайн плащания и дигитален портфейл Google Pay дава възможност на потребителите да извършват лесни, бързи и сигурни транзакции в приложения и уебсайтове.

Потребителите на приложението FlixBus ще видят иконата „Купуване с Google Pay“, когато достигнат стъпката за плащане. Вече само с няколко кликвания потребителите ще могат да закупуват билети, използвайки информацията за плащане, която се съхранява в профила им в Google.

„Щастливи сме да предоставим на клиентите на FlixBus най-добрите транспортни услуги чрез включването на иновативни дигитални функции в нашето приложение“, сподели Даниел Краус, един от основателите и директор „Информационни технологии“ на FlixMobility.

„С помощта на Google Pay клиентите ни могат да резервират чрез приложението ни най-евтините или най-бързите маршрути, които предлага FlixBus. В допълнение на това данните на клиентите са защитени чрез двустепенна система за сигурност, която проверява самоличността на клиента преди извършване на плащането.“

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за