Milestone Systems ускорява капацитета за развитие с откриване на новия си офис в София

1
84
Milestone Systems разраства операциите си в София. Продължава да наема и значително да инвестира в хора, иновации и своята отворена общност Нарастващо присъствие и капацитет за иновации по целия свят Milestone Systems, отворена платформа №1 в мрежовия софтуер за видеонаблюдение (VMS), откри новия си офис в София

В него работят 150 служителя, включително значителна част от научноизследователския и развоен екип на компанията. Пространството е проектирано да подкрепя и по-широката общност от технологични партньори на Milestone. Ларс Ларсен, главен финансов директор и ръководител на отдел „Хора и организация“, посрещна гостите на събитието и сподели: „Откриването на новия офис в София се случва в точния момент – току-що обявихме, че Milestone Systems постигна значителни и задоволителни финансови резултати през 2018 г.

Ние сме на път да увеличим капацитета си за развитие с 45% до края на 2019 г., а екипът в София ще допринесе значително за постигането на тази цел. ” Специален гост на откриването на новия офис беше Том Биер, който от юни поема поста вицепрезидент „Научноизследователска и развойна дейност“. Звеното е ключово за изпълнение на поетия от Milestone Systems ангажимент да ускори иновацията с 45% до края на годината и да разработи решения, които ще отговорят на бъдещите изисквания на пазара в шест ключови дългосрочни иновационни области.

Инвестициите са разпределени между София, Копенхаген и Барселона, като Milestone Systems продължава да наема хора за всяка от локациите. Откриването на новия офис на Milestone Systems в София е част от значителната инвестиция на компанията в хора, иновации и отворената й общност. От октомври 2018 г. насам са отворени офиси и иновационни центрове в Сидни (Австралия), Мексико (Мексико), Бивъртън (Орегон, САЩ), Бреда (Холандия), Стокхолм (Швеция) и Рединг (Великобритания). Milestone Systems има офиси и представителства в 22 страни.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кръгъл тъпак
Кръгъл тъпак

Капацитета се увеличава, а не се ускорява