Paysafe България подкрепя развитието на ученици и студенти

0
71

Компанията предостави 7 стипендии на български младежи

Paysafe България дари стипендии на седем български ученици и студенти по програмата „Готови за успех“. Официалната церемония по връчването на всички стипендии се проведе в Централния военен клуб в София. Четири от стипендиите, които Paysafe дари, са студентски, а останалите – за ученици в 12 клас.

„Готови за успех“ е стипендиантска програма за деца и младежи, които учат в български държавни училища и университети. В програмата участват ученици и студенти, които са загубили един или двамата си родители, както и такива, отгледани в социални домове. Paysafe подкрепи седем от децата и дари годишни стипендии на стойност над 10 хил. лева.

„Стипендиите „Готови за успех“ подкрепят младежи, които са отличници, имат изключително добри постижения и силна воля. Горди сме, че Paysafe е част от тази програма и вярваме, че всички деца ще постигнат успеха, който заслужават“, сподели Петя Николова, директор „Човешки ресурси” в Paysafe България.

Paysafe подкрепя развитието на четирима студенти, които следват в Софийския университет, Тракийския университет в Стара Загора и Университета за национално и световно стопанство (УНСС) в София. Студентите изучават следните специалности: „Предучилищна педагогика“, „История и география“, „Публична администрация“, „Финанси, счетоводство и контрол“. Другите три стипендии ще помогнат на ученици от Вършец, Велинград и Сливен. Всички седем стипендианти изучават и владеят различни чужди езици, като освен това са много мотивирани да продължат обучението си.

Тази инициатива е част от дългосрочния план на Paysafe за развитието на талантите у нас. Наскоро отличена от „Капитал 100“ като най-голямата софтуерна компания в страната за 2016 г., с това дарение Paysafe България иска да се отблагодари на българското общество.

Програмата „Готови за успех“ е основана от фондация BCause преди 11 години. Оттогава са връчени 1148 годишни стипендии на стойност над 1,5 млн. лева, всички осигурени от дарителите в програмата.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за