Tek Experts – международна компания, основана в България – отвори нов офис в Нигерия

1
167
Компанията търси да наеме нови 200 служители за своя клиентски център в София, за работа с професионалната платформа Azure  

Tek Experts, международен доставчик на висококачествени услуги в сферата на бизнеса и IT поддръжката, обяви разширяването на дейността си с отварянето на своя първи център за обслужване на клиенти в Лагос, Нигерия. Компанията, основана в България, вече е наела 300 служители в новия си офис и планира да увеличи нигерийския екип с още няколкостотин в следващите месеци. С представянето на новия център локациите, в които Tek Experts оперира стават осем – България, две в Коста Рика, САЩ, Малта, Китай, Виетнам и Нигерия.  

Ръководството на аутсорсинг компанията е убедено, че новият ѝ офис ще промени ИТ средата в Нигерия, благодарение на партньорството между Tek Experts и Microsoft в предоставянето на услуги от най-високо качество. Възможностите, които този клиентски център предоставя пред столицата Лагос, пред Нигерия и Африка като цяло, са големи и Tek Experts и Microsoft изразиха задоволството си, че именно двете компании са първите, които дават този шанс на бизнеса в района. С плановете си за увеличаване на екипа в новия офис, Tek Experts затвърждава ангажимента си да подкрепя младите и способни хора, като им осигури постоянна и успешна кариера в една бързоразвиваща се индустрия.

Имаме удоволствието да си сътрудничим с Microsoft в развиването на младите хора с потенциал, които ще подобрят ИТ средата в Нигерия. Убедени сме, че инвестицията в създаването на опитни кадри ще доведе до повишаване на уменията и експертните знания на нигерийците като цяло. Това ще ни даде възможност да предоставим висококачествено обслужване на нашите клиенти, така както направихме в другите ни офиси по света“, каза Янив Натан, основател на Tek Experts, по повод откриването на клиентския център в Нигерия и партньорството с Microsoft.

Tek Experts стартира бизнеса си с отварянето на първия си офис в София и се разраства изключително бързо. Очакванията на компанията са броят на служителите в целия свят да достигне 5 000 човека в края на 2018 г. В клиентския център на компанията в България работят над 500 човека, като броят им нараства всеки ден. В момента, обявените свободните позиции в столицата са 400. За да отговори на бързия бизнес растеж, Tek Experts разширява своето офис пространство с над 2 000 кв.м. в сградата, в която в момента оперира. Новите офис площи ще бъда официално представени в началото на юли  2018 г.

Tek Experts има дългогодишен опит в предоставяне на услуги на компаниите, с които те биха могли по добре да управляват бизнес операциите си. Компанията е доказала стремежа си да инвестира в развитието на служителите си във всеки един регион, където има офис. Чрез дейността си в седемте държави фирмата е разкрила хиляди работни места и е помогнала на хората да изградят успешни и удовлетворяващи кариери.

 

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
А 3 е
А 3 е

като чуя вече микромек, и бягам далече, и клиентите ми така съм научил, то не може с години да се компрометираШ с бъгави системи и после като с магическа пръчка да станат работитие! 🙂 СОРИ МС!