Календар 1.0

0
321

Чрез този календар можете да надзърнете отвъд годините…

Програмата, създадена от български разработчик, може да Ви отведе до 2099 г. или да Ви върне до далечната 1900 година. Това ще Ви бъде полезно, ако, примерно, желаете да разберете кой ден от седмицата е бил 20 април 2008 година. Освен това, Календар Ви показва текущите ден и седмица от годината, както и дали годината е високосна или не.

Друго предимство на програмата е, че тя разполага с вграден органайзер. Чрез него можете да зададете съобщения, които да Ви напомнят задачите за текущия ден или за други дни, като зададете час и дата или ползвате вградения таймер за отброяване до показването на съобщението.

Освен всички тези екстри, програмата е удобна, защото можете да я скриете в ТрейБар лентата, като натиснете бутона „Скрий“. Когато Ви се наложи да ползвате календара, той винаги може да бъде визуализиран отново с десен клик върху иконата му в ТрейБар лентата и избиране на „Покажи“ в менюто. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Екран: Календар
Официална страница | Подобни програми
Изтегли: Календар 1.0 (174 KB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари