Acronis True Image Home 2019 Build 14690

0
1368

Ако не сте доволни от Norton Ghost или просто търсите алтернатива, Acronis True Image е точно за Вас.

Това е софтуер за създаване на image на харддиска или дял от него. Създаването на огледални копия (image) има две основни приложения, първото от които, разбира се, е back-up и възстановяване на системата при необходимост, а второто – създаване на идентична инсталация на целия софтуер с всички направени настройки.

Acronis True Image се отличава с това, че работи в Windows графична среда и може да направи огледално копие на дял от диска, без да рестартира компютъра. Това е огромното му предимство, когато става дума за поддръжка на сървъри, които трябва винаги да са включени.

Image-ът може да се записва на CD/DVD, ZIP-устройство, друг дял на диска или друг хард-диск, включително и на диск на друг компютър, свързан в локална мрежа с сървъра.

Разбира се, програмата поддържа архивиране на данните при създаване на image с цел спестяване на място. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за Acronis True Image можете да научите от нашата статия Acronis True Image Home – инсталация, конфигурация и работа.

Промени в Acronis True Image Home 2019 Build 14690

Купи Acronis True Image Home сега!

Официална страница
Изтегли: Acronis True Image Home 2019 Build 14690 (545 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за