adaware antivirus 12.10.158

3
3614

Много от фирмите, издържащи се чрез Adware, некоректно деинсталират своите програми, като оставят Adware компоненти в компютъра с цел да събират персонална информация за клиентите си. adaware сканира RAM паметта, диска и регистрите за такива елементи и ги премахва по желание на потребителя.

adaware ще осигури модерна защита срещу spyware, adware и други malware разновидности, които тайно се прикрепят към Вашия компютър и довеждат до ненадейна поява на рекламни pop-up прозорци, забавяне на системата, кражба на пароли и лични данни, нестабилност и други подобни неприятности. Осигурява мониторинг в реално време, като така гарантира защитата ви във всеки един момент.

adaware предлага защита от: data-mining, aggressive advertising, Trojans, dialers, malware, browser hijackers и tracking components. Програмата ще ви помогне да сканирате стационарни и преносими устройства, оперативната памет и регистратурата на Windows, да засечете познати и непознати варианти на зловреден код чрез технологията Code Sequence Identification,да премахнете агресивни шпионски софтуер и зловредно съдържание, да се възползвате напълно от наличната поддръжка на изолирана зона (quarantine), да складирате информацията от проведени сканирания и за премахнат зловреден код в log файл и още много други неща.

Може да заличава следите ви от интернет активност само с едно натискане. За целта работи с Internet Explorer, Opera и Firefox. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за adaware можете да научите от нашата статия Ad-Aware 2008 – кратко ревю.

Официална страница
Изтегли: adaware antivirus Free 12.10.158 Final (16.3 MB)
Изтегли: adaware antivirus Pro 12.10.158 Final (2.58 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари