All My Movies 9.1 Build 1473

0
707

All My Movies е удобна програма, с чиято помощ ще каталогизирате филмите си. Без значение на какъв носител са – DVD, CD, VHS или др. вие лесно ще можете да ги съберете на едно място.

All My Movies автоматично ще потърси информация за филмите ви в интернет, като така по-късно ще можете да търсите сред филмите си по година, по жанр, по артисти и други характеристики. Програмата поддържа интерфейс на различни езици, като българският все още не е сред тях, но авторите учтиво канят ентусиастите да помогнат. Също така те отправят друго предизвикателство към вас – ако намерите бъг или правописна грешка в All My Movies и изпратите репорт, вие ще получите безплатен лиценз за най-новата версия на програмата.

All My Movies е предназначена за притежатели на големи филмови колекции на DVD дискове и други носители. Без особени усилия потребителите могат да въвеждат в колекцията нови заглавия, като информацията за тях се импортира от интернет ресурси, вкл. и обложката на филма.

All My Movies ще помогне и в случаите, когато давате филми на приятели, тъй като ще ви спести нуждата да помните какво и на кого сте го дали.

Сред характеристиките на приложението ще откриете и възможност за хващане на кадри от филми и внасянето им в базата данни, както и експортиране на вече създадената филмова колекция в HTML, текстов файл или във формата на Microsoft Excel. Налична е също възможност за съхраняване на всички изображения в отделна папка. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за All My Movies можете да научите от нашата статия Как да направим каталог на колекцията си от филми.

Промени в All My Movies 9.1 Build 1473:

  • added support for WEBP image file format. Some websites switched to webp for the cover images.
  • added the ability to group movies by personal marks. Menu item „View – Group movies by – Personal marks“
  • added 14 new virtual shelf templates
  • changed the main font to the standard Segoe UI
  • added the ability to copy linked movie files – menu item „Tools – Copy movie files…“
  • CTRL+click on the movie in the Filmography in the person’s details area will open the movie’s web page in the default browser

Купи All My Movies сега!

Официална страница
Изтегли: All My Movies 9.1 Build 1473 (17.8 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари