AVG Ultimate 2018 18.3 Build 3860

0
449

Интерфейсът на AVG Ultimate е лек и приятен за работа. Защитата от вируси е постоянна, проверява се пощата, може да настроите времето за ежедневно сканиране за вируси, или да го правите, когато поискате. Безплатно можете да си изтеглите и новите вирусни дефиниции.

AVG Ultimate осигурява максимална защита срещу вируси и потенциално нежелани програми, което го прави идеален за домашни потребители и малки офиси. Той е лесен за инсталиране и използване, и е сравнително лек откъм системните ресурси.

Най-важни качества:

  • Защита в реално време срещу вируси на файловете, електронните писма и моменталните съобщения на програмите за моментални съобщения (IM)
  • Максимална сигурност – последните сертификати включват VB100%, ICSA и West Coast Labs Checkmark
  • Безплатни високоскоростни обновявания – автоматично получаване на всички осъвременявания на базата данни и нови програмни версии във времето на лиценза
  • Много езици в един пакет – няма нужда да закупувате специална езикова версия
  • Безплатна 24/7 поддръжка на живо по електронната поща от техническия персонал Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за AVG Ultimate можете да научите от статията: Ръководство за бърза и лесна начална инсталация на AVG Anti-Virus.

Купи AVG Ultimate сега!

Официална страница
Изтегли: AVG Ultimate 2018 18.3 Build 3860 32-bit (361 MB)
Изтегли: AVG Ultimate 2018 18.3 Build 3860 64-bit (371 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари