EventSentry 3.5.1.48

0
367

EventSentry е удобна програма, предназначена предимно за системните администратори, която служи за събиране на информация от голям компютърен парк.

EventSentry значително оптимизира работата на компютърните специалисти по управлението на голяма локална мрежа и може самостоятелно да съставя отчети за компютърните системи, които подава в диалогов режим в главния програмен прозорец на EventSentry.

Софтуерните инструменти в EventSentry са разделени по категории и добре структурирани. Програмата води статистика за възникналите грешки в компютрите на мрежата, запазва историята на процедурите, които е трябвало да извърши администратора и по този начин предоставя възможност за пълен анализ на локалната мрежа.

Потребителите могат да бъдат разделяни на групи и категории, възможна е и ръчна диагностика на различните компютърни системи в мрежата. EventSentry работи с всякакви мрежови връзки и канали. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в EventSentry 3.5.1.48:

Bugfixes:
Management Console: Fixed regression bug from build 3.5.1.44 that would cause remote agents to ignore configurations updates sent by the collector

Официална страница
Изтегли: EventSentry Light 3.5.1.48 (64.0 MB)
Изтегли: EventSentry 3.5.1.48 (61.2 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за