File Encryption XP 1.7.395

3
4922

Често се случва да искате да скриете някои файлове от чуждите очи. File Encryption XP ще Ви помогне в това Ваше желание. Програмата криптира избраните от Вас файлове, използвайки 384-битовия Blowfish алгоритъм. С няколко кликвания на мишката ще можете да направите self-executable файл, който да прехвърлите на Flash, флопи, CD или да го изпратите по e-mail. Единственото, което трябва да знае човекът, който ще отваря файла, е паролата, която сте сложили.

File Encryption XP позволява криптиране на файлове от всякакъв вид, в това число документи на Microsoft Word, Excel и PowerPoint. По този начин се защитава информацията срещу разглеждане или модифициране без оторизация на притежателя й.

Продуктът използва надежден и ултрасигурен алгоритъм за криптиране. Паролите не се съхраняват в самите криптирани файлове, което повишава сигурността. Има вграден генератор на трудни за разбиване пароли.

File Encryption XP има удобен и интуитивен интерфейс и дори най-опитните потребители в областта на защитата на информацията могат доста лесно да защитят своите данни. В нея е вградена възможност за самостоятелно връщане на файловете в нормалния им вид.

File Encryption XP е особено полезна за работа на различни устройства за съхранение на данни. Програмата може да се инсталира на дискета или флаш устройство и да се използва на всеки персонален компютър с Windows. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за File Encryption XP можете да научите от нашата статия File Encryption XP – криптирайте файловете си.

Промени в File Encryption XP 1.7.395

Официална страница
Изтегли: File Encryption XP 1.7.395 (1.66 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари