File Encryption XP 1.7.393

3
4699

Често се случва да искате да скриете някои файлове от чуждите очи. File Encryption XP ще Ви помогне в това Ваше желание. Програмата криптира избраните от Вас файлове, използвайки 384-битовия Blowfish алгоритъм. С няколко кликвания на мишката ще можете да направите self-executable файл, който да прехвърлите на Flash, флопи, CD или да го изпратите по e-mail. Единственото, което трябва да знае човекът, който ще отваря файла, е паролата, която сте сложили.

File Encryption XP позволява криптиране на файлове от всякакъв вид, в това число документи на Microsoft Word, Excel и PowerPoint. По този начин се защитава информацията срещу разглеждане или модифициране без оторизация на притежателя й.

Продуктът използва надежден и ултрасигурен алгоритъм за криптиране. Паролите не се съхраняват в самите криптирани файлове, което повишава сигурността. Има вграден генератор на трудни за разбиване пароли.

File Encryption XP има удобен и интуитивен интерфейс и дори най-опитните потребители в областта на защитата на информацията могат доста лесно да защитят своите данни. В нея е вградена възможност за самостоятелно връщане на файловете в нормалния им вид.

File Encryption XP е особено полезна за работа на различни устройства за съхранение на данни. Програмата може да се инсталира на дискета или флаш устройство и да се използва на всеки персонален компютър с Windows. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за File Encryption XP можете да научите от нашата статия File Encryption XP – криптирайте файловете си.

Промени в File Encryption XP 1.7.393

Официална страница
Изтегли: File Encryption XP 1.7.393 (1.66 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
the professor
the professor
3 години

че кой ползва xp… става за ползване, но ако не ползваш интернет… има един куп страници дето въобще не може да ги заредиш в който и да е браузър под xp заради SSL

AxOx
AxOx
Отговор на  the professor
3 години

Това не е Операционната система, а програма на която са и сложили „ХР“ в името.

Ебачев
Ебачев
Отговор на  the professor
2 години

Професорче, тъп ли си или да? Дори програмката да беше ексклузивно за XP, нима не знаеш че на 7/8/10 може да пускаш стари програми използвайки вграденият режим за съвместимост???????????????