File Encryption XP 1.7.349

3
3010

Често се случва да искате да скриете някои файлове от чуждите очи. File Encryption XP ще Ви помогне в това Ваше желание. Програмата криптира избраните от Вас файлове, използвайки 384-битовия Blowfish алгоритъм. С няколко кликвания на мишката ще можете да направите self-executable файл, който да прехвърлите на Flash, флопи, CD или да го изпратите по e-mail. Единственото, което трябва да знае човекът, който ще отваря файла, е паролата, която сте сложили.

File Encryption XP позволява криптиране на файлове от всякакъв вид, в това число документи на Microsoft Word, Excel и PowerPoint. По този начин се защитава информацията срещу разглеждане или модифициране без оторизация на притежателя й.

Продуктът използва надежден и ултрасигурен алгоритъм за криптиране. Паролите не се съхраняват в самите криптирани файлове, което повишава сигурността. Има вграден генератор на трудни за разбиване пароли.

File Encryption XP има удобен и интуитивен интерфейс и дори най-опитните потребители в областта на защитата на информацията могат доста лесно да защитят своите данни. В нея е вградена възможност за самостоятелно връщане на файловете в нормалния им вид.

File Encryption XP е особено полезна за работа на различни устройства за съхранение на данни. Програмата може да се инсталира на дискета или флаш устройство и да се използва на всеки персонален компютър с Windows. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за File Encryption XP можете да научите от нашата статия File Encryption XP – криптирайте файловете си.

Промени в File Encryption XP 1.7.349

Официална страница
Изтегли: File Encryption XP 1.7.349 (1.66 MB)

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
2 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
the professor
the professor

че кой ползва xp… става за ползване, но ако не ползваш интернет… има един куп страници дето въобще не може да ги заредиш в който и да е браузър под xp заради SSL

AxOx
AxOx

Това не е Операционната система, а програма на която са и сложили „ХР“ в името.

Ебачев
Ебачев

Професорче, тъп ли си или да? Дори програмката да беше ексклузивно за XP, нима не знаеш че на 7/8/10 може да пускаш стари програми използвайки вграденият режим за съвместимост???????????????