HaoZip 3.0.1 Build 9002

0
400

HaoZip е безплатен архиватор от китайски производител. Поддържа огромно количество формати, многотомни архиви, възможност за създаване на саморазархивиращи се SFX архиви (само при използването на алгоритъма 7Z), скинове и др. HaoZip ще бъде интересен за всички, които харесват интерфейса на WinRAR, но желаят да го заменят с друг, безплатен архиватор – интерфейсът на програмата до голяма степен повтаря този на WinRAR. Програмата поддържа архивиране в 7z, ZIP и TAR формат, като това става значително по-бързо, отколкото при именития му конкурент, а разархивира практически всички популярни формати – RAR, ISO, UDF, ACE, UUE, CAB, Bzip2, ARJ, JAR, LZH, RPM, Z, LZMA, NSIS, DEB, MSI, CPIO, XAR и други.

HaoZip, наричан още „китайския WinRAR“ заради приликите с него, е безплатен архиватор с доста прилични възможности. Програмата може да създава ZIP, 7Z и TAR архиви, да разархивира близо 40 формата, измежду които има образи на оптични носители. Продуктът разполага с всички нужни функции на един съвременен архиватор: интеграция в обвивката на Windows, различни профили на компресия, заключване на архиви, създаване на саморазархивиращи се архиви, заключване на архив с парола, конвертиране на архиви, поправяне на архиви, внасяне/изнасяне на настройки, добавяне на коментар към архива и др. Налични са и допълнителни инструменти за конвертиране на графични изображения, изчисляване на контролни суми, откриване и замяна на текст и преименуване на файлове. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Екрани: 1 | 2 | 3 | 4 | 5
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: HaoZip 3.0.1 Build 9002 (7.42 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари