JAlbum 17.1.1

0
1095

JAlbum е програма, с чиято помощ ще направите от своите дигитални снимки HTML албуми. Създателите ѝ твърдят, че е най-леката, но същевременно една от най-мощните в този бранш. Нужни са Ви снимките, няколко кликвания на мишката и албумът Ви е готов – в HTML вариант, който можете да публикувате в интернет.

С JAlbum ще можете да си създадете галерии към вашия сайт или фото албуми за харда ви в html формат.

JAlbum съпровожда целия път на албума – от изработването, оформянето му до неговото качване в интернет (програмата разполага с вграден FTP клиент). Съдържа десетки модела на галерии, позволява предварителен поглед на съответния скин. А ако не можете да си харесате нито един от тях, имате възможност да ги редактирате. Може и да завърта, обръща снимките ви, да добавя коментари.

Безспорно, най-голямото предимство на продукта е, че е написан на Java и може да работи под Windows, Macintosh OS X, Linux, Solaris, AIX, OS/2, eComStation… и всяка друга платформа, поддържаща Java. Примерни албуми, направени с програмата можете да видите тук. JAlbum поддържа български език. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в JAlbum 17.1.1:

Bug fixes
Deleting published albums via ftp wouldn’t work
Windows version had trouble handling https based web locations
Location editor wouldn’t work on Windows (ECDH keypair problem blocking Google maps)

Официална страница
Изтегли: JAlbum 17.1.1 за Windows x86 (110 MB)
Изтегли: JAlbum 17.1.1 за Windows x64 (96.19 MB)
Изтегли: JAlbum 17.1.1 за други ОС

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за