KMPlayer 4.2.2.32 / 2019.09.30.01 Final

10
30539

KMPlayer е безплатен мощен аудио и видео плейър, който поддържа широк списък от кодеци и файлови формати. Предлага и пълна VCD/DVD функционалност. Програмата позволява разширяване на възможностите ѝ чрез плъгини, а също така разполага и с вградени аудио и видео кодеци.

KMPlayer e чудесен мултимедиен плейър, който поддържа голям брой формати сред които: VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg, OGM, 3GP, MPEG, WMV, RealMedia, QuickTime и други.

Програмата разполага с вградени декодери и кодеци, както и с разнообразни аудио ефекти и филтри, скинове.

Позволява да правите запис на аудио, видео, както и да заснемате екрана и др. Интересно е да се спомене и възможността за работа директно със съдържанието на имидж файлове и стандартни архиви (.zip и .rar). Архитектурата му, позволява интеграция на разнообразен брой външни филтри.

KMPlayer предлага възможности за множество настройки и е напълно безплатен! Лиценз: Безплатен (Adware).

Повече за KMPlayer можете да научите от нашата статия The KMPlayer – кратко ревю.

Официална страница
Изтегли: KMPlayer 2019.09.30.01 Final за Windows 64-bit (43.1 MB)
Изтегли: KMPlayer 4.2.2.32 Final (47.1 MB)

10
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
4 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
DH
DH

KMPlayer 4.1.2.2 Patch Update [2016/7/20] това е последния официален ъпдейт на KMPlayer KMPlayer е хакнат и всички ъпдейти след него, позволяват да се тегли на заден план информация от вашя компютър, достъп до браузъра, пароли, акаунти, снимки и всичко това. Форумите им също са хакнати. Няма никаква нова информация от средата на 2016-та. Спам навсякъде. С новите версии включително има и нов Ad, който се включва при пускане на файл, също водещ до malwares и вируси. Чудя се кой още го ползва и разчита на този плеър който от половин година вече е под сума ти хакерски атаки. Не го… Виж още »

РМ
РМ

Това потвърдено ли е някъде?

Dimo
Dimo

С версия 4.1.4.7 съм от няколко месеца пропускам да направя ъпдейт защото ме мързи. Днес ми излезе съобщение, че версията която притежавам е пиратски софтуер и ще цитирам съобщението :This KMPlayer is unofficial pirate software. It can cause serous prlbmes on your PC. Please insall official KMPlayer again. Homepage: http://www.kmplayer.com“ Както виждате има правописни грешки в даденото съобщение. На това от горе автоматично ми отвори на заден фон Firefox браузъра ми с отворен линк към сайта им. А след неколкократни съобщения, че уж ползвам пиратски софтуер изрично изтеглен от официалния им сайт, изписва второ съобщение с грешка и изключва плеъра,… Виж още »

Стоян
Стоян

KMPlayer беше великолепен навремето, но това време отдавна отмина.
Създателите му отдавна го продадоха и създадоха нов проект: Daum PotPlayer. Съветвам ви да се запознаете с него. Особено ако имате UHD телевизор или монитор и се интересувате от възпроизвеждане на ултра ейч ди видео през компютъра.
http://potplayer.daum.net/

XBOX
XBOX

Препоръчвам VLC (VideoLan) стига сте се мъчили с тоя боклук.. само вижте лиценза.. Лиценз: Безплатен (Adware).

Радослав
Радослав

Новата 64-битова версия на KMPlayer няма никакви рекламни боклуци 🙂

Пламен
Пламен

Самата тя е буклук

Пламен
Пламен

Ако искате да си прецакате машината инсталирайте го!!! Сваляйте версиите от преди 2010г.

Радослав
Радослав

Старите версии не поддържат новите видеокодеци, примерно H265. В такъв случай трябва да се инсталира допълнителен пакет с кодеци.

SLO.ru
SLO.ru

I think 2018.10.22.15 fake version and official site was hacked.