Microsoft Malicious Software Removal Tool 5.76

2
5605

Malicious Software Removal Tool е програма, която трябва да премахне от компютъра ви най-опасните зарази (като Blaster, Sasser и MyDoom). Това не е пълноценна антивирусна, а по-скоро помощен инструмент за премахване на вече познатите червеи.

Microsoft Malicious Software Removal Tool проверява системата ви и премахва специфични и най – разпространени инфекции. Работата с програмата е изключително лесна, защото реално не настройвате нищо, а просто стартирате сканиращият процес и виждате какви вредни програми са откри на компютъра ви.

Този инструмент ще ви помогне да премахнете злонамерения код от заразените системи. Тъй като компютрите могат да работят нормално дори и когато са заразени, Microsoft ви съветва да използвате този инструмент дори и когато компютърът ви работи нормално.

За да сте напълно спокойни, Microsoft съветва да използвате и допълнителен, редовно обновяващ се антивирусен софтуер, който да ви предпази от другите вредители, които продукта на Microsoft не може да открие. Съчетани заедно двата продукта изграждат една солидна и надеждна защита.

Microsoft Malicious Software Removal Tool се обновява всеки втори вторник на месеца и е налична и чрез автоматичния ъпдейт на Windows. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Microsoft Malicious Software Removal Tool 5.76 (35.7 MB)
Изтегли: Microsoft Malicious Software Removal Tool 5.76 x64 (36.6 MB)

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Име
Име

става ли за премахване на Windows ?

Понго
Понго

Има някаква грешка в началото. Да се чете:

Malicious Software Removal Tool е програма, която трябва да СЕ премахне от компютъра ви…