NetLimiter 4.0.46 Final

2
1827

NetLimiter е удобна и полезна програма, с която се следи трафика ви. Следите колко МВ към Интернет сте генерирали и можете да го ограничите.

NetLimiter притежава мощни средства за изобразяване на информация. И най – ценното е, че можете да ограничавате трафика на всяко приложение по отделно.

NetLimiter записва статистика за скоростта и количеството на вашия Интернет, локален трафик и мрежова активност. Инструментът предлага детайлни и разширяеми сведения за дневния/месечния трафик.

С NetLimiter ще можете да наблюдавате и контролирате трафика ви към Интернет, като с негова помощ можете да задавате лимити за отделните програми на Вашия компютър, които имат достъп до Интернет или да ограничите скоростта на цялата си връзка.

Също така можете да наблюдавате скоростта на трафика, количеството качена и изтеглена информация, както и много друга статистическа информация. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в NetLimiter 4.0.46 Final:

Bugs fixed
fixed crashing Client on start. (with exception: System.ArgumentNullException: Value cannot be null. Parameter name: path1)

Официална страница
Изтегли: NetLimiter 4.0.46 Final (6.72 MB)

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
DarkEdgeМинувач Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Минувач
Минувач

Du meter much better

DarkEdge
DarkEdge

Странно е защо разработчикът оряза така v4 в сравнение с v3
@Минувач, DU meter няма регулиращата функционалност на NetLimiter. Особено спрямо v3.