Norton Security Scan 4.1.0.28

0
197

Norton Security Scan е програма, с чиято помощ можете да разберете, доколко е защитена вашата компютърна система към компютърни заплахи. Norton Security Scan проверява за наличието на вируси, червеи, софтуерни шпиони, нежелана реклама и троянски коне. Norton Security Scan се препоръчва преди всичко за оценка защитеността на вашия компютър.

Основни възможности на Norton Security Scan: позволява да разберете, доколко е надеждна защитата на вашия компютър; програмата работи независимо от другите антивирусни средства, без да създава конфликти; сканира и намира вирусите и троянските коне; анализира с какви програмни средства е защитен вашият компютър; разполага със система за анализ и отстраняване на вредни cookie и дава подробна информация за тях – от кой уеб-сайт са взети, нивото на риска за всеки cookie-файл и препоръчителни действия за всеки от тях. За зареждане на антивирусните бази е необходима Интернет-връзка. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Екран: Norton Security Scan
Официална страница
Изтегли: Norton Security Scan 4.1.0.28 (761 KB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари