ooVoo 7.0.4 Final

1
1462

ooVoo е пряк конкурент на Skype – програма, с която можете да разговаряте, виждате и чатите със своите приятели. Можете да организирате видеоконференция с до шест души едновременно. Заснетите от видеокамерите кадри се представят триизмерно, за да се създаде илюзия за стая за разговори. Разработчиците на програмата обръщат особено внимание на качеството на звука и видеото. Докато разговаряте, можете да чатите помежду си, да изпращате и получавате файлове.

С ooVoo можете да създавате и видео писма, които да изпращате на приятелите си, които са извън линия или още не са част от ooVoo-общността. Те ще получат е-mail с препратка към видеофайла Ви, за да го разгледат, когато им е удобно. Интерфейсът на програмата наподобява този на Skype и поради тази причина няма да изпитате никакви трудности при работата си с нея.

Програма, с която можете да разговаряте, да виждате и да си чатите със своите приятели. Можете да организирате видеоконференция с до шест човека едновременно. Заснетите от видеокамерите кадри се представят триизмерно, за да се създаде илюзия за стая за разговори. Разработчиците на програмата обръщат особено внимание на качеството на звука и видеото. Докато разговаряте, можете да чатите помежду си, да изпращате и получавате файлове. Непосредствено с ooVoo можете да създавате и видео писма, които да изплащате на приятелите си, които са извън линия или още не са чест от ooVoo-общността. Те ще получат е-mail с препратка към видеофайла ви, за да го разгледат, когато им е удобно. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за ooVoo можете да научите от нашата статия ooVoo – инсталация и ръководство за работа.

Официална страница
Изтегли: ooVoo 7.0.4 Final за Windows (59.8 MB)
Изтегли: ooVoo за MacOS
Изтегли: ooVoo за Andorid
Изтегли: ooVoo за iPhone


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари