QIP 2012 4.0 Build 9391

0
351

QIP е малък, многофункционален ICQ клиент, с възможност за зареждане на много кожи налични безплатно от официалния им сайт. Притежава и български интерфейс който се зарежда с отделен файл.. Работи стабилно и леко – Руско производство, което само по себе си говори достатъчно. Програмата поддържа и трансфер на файлове.

Основната функционалност на QIP позволява на своите потребители да виждат, кой от добавените от тях контакти е онлайн, след което само с едно щракване на мишката могат да осъществят контакт изпращайки текстови съобщения в реално време, чрез публичен сървър. QIP представлява тих интернет пейджър и може да го използвате за свръзка с вашите приятели от ICQ.

Предимствата на QIP са таб-режимът, който замества отделните чат прозорци, улесненият потребителски интерфейс и богатият избор на скинове. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за QIP можете да научите от нашата статия QIP – ръководство за работа.

Официална страница
Изтегли: QIP 2012 4.0 Build 9391 (13.7 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари