Spyware Doctor 9.1.0

0
190

Spyware Doctor е професионален инструмент за премахване на adware и spyware. Програмата ви дава възможност да изтриете, игнорирате или изолирате намерените шпиони. Притежава също OnGuard система за имунизиране и предпазване на компютъра. Spyware Doctor е изключително бърз и ефикасен продукт, като по някои показатели превъзхожда своите конкуренти.

Макар и платена, Spyware Doctor заслужено е смятана за един от най-добрите анти-spyware продукти. Spyware Doctor е мощен инструмент за премахване на adware, trojans, keyloggers, spyware и други malware от РСто ви. Програмата засича хиляди от тези гадинки. Като допълнение изкусният анти-ad/spyware скенер предлага мониторинг над системата ви в реално време; имунизиране срещу бъдещи заразявания.

Spyware Doctor е многократно награждаван продукт, който е защитил всеки лев от цената си. Като всеки сериозен антивирусен софтуер, Spyware Doctor разполага с постоянно обновявана база данни чрез опция за автоматичен ъпдейт по Интернет. Умее да сканира набързо, задълбочено или според вашите предпочитания.

Банално е, но трябва да се спомене и извънредно дружелюбния интерфейс на програмата. Извежда по много компактен начин всички вредителски или заразени обекти, както и пълни сведения за тях. Лиценз: Платен (Shareware).

Екран: Spyware Doctor
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Spyware Doctor 9.1.0 (500 KB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за