UltraISO 9.7.1.3519

0
1901

ISO-файловете представляват точни копия на съдържанието на даден носител, обикновено CD-ROM. Така – при достатъчно бърза връзка – можете да си спестите например изпращането на компактдиск до някоя точка от света – получателят му ще го изтегли и ще си го запише на носител, с което реално ще има това, което искате да му дадете. Разбира се, това не изчерпва възможностите. С UltraISO можете да създавате, редактирате и конвертирате такива файлове. Можете да управлявате зареждащата (bootable) информация, отговаряща за bootable компактдисковете. Поддържаните формати за image-файлове включват ISO, BIN, IMG, CIF, NRG и BWI.

UltraISO е програма за създаване на файл копие на CD/DVD диск, редактиращ и преобразуващ инструмент, който може пряко да редактира файла с копието на CD/DVD дискът и да извлече файловете и папките от него, както и да прави файлове в ISO формат на вашите CD/DVD устройства или твърд диск. В същото време вие можете да поддържате стартираща информация на ISO, по този начин можете да създавате собствени стартиращи CD/DVD дискове.

С UltraISO може да създавате, редактирате, конвертирате и записвате CD и DVD image файлове, а освен това може да създавате и стартиращи се дискове. Програмата поддържа стандартите ISO 9660 Level 1, 2 и 3 и автоматично оптимизира структурата на ISO файла. Поддържаният софтуер за записване на дискове включва Nero burning ROM, Easy CD Creator, CDRWin, CloneCD и BlindWrite. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за UltraISO можете да научите от нашата статия UltraISO – ръководство за работа.

Промени в UltraISO 9.7.1.3519:

+) Supports editing UEFI bootable ISO images made by mkisofs/genisoimage/xorriso
+) Can load EFI boot image to an bootable ISO (Ctrl+Alt+I)
*) Show warning message when adding files with abnormal long filename (256+)
*) Fixed a bug with opening ISO image of Acronis Disk Director 12
*) Some minor improvements and bug fixes

Официална страница
Изтегли: UltraISO 9.7.1.3519 (4.27 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за