UltraISO 9.7.6.3829

0
5962

ISO-файловете представляват точни копия на съдържанието на даден носител, обикновено CD-ROM. Така – при достатъчно бърза връзка – можете да си спестите например изпращането на компактдиск до някоя точка от света – получателят му ще го изтегли и ще си го запише на носител, с което реално ще има това, което искате да му дадете. Разбира се, това не изчерпва възможностите. С UltraISO можете да създавате, редактирате и конвертирате такива файлове. Можете да управлявате зареждащата (bootable) информация, отговаряща за bootable компактдисковете. Поддържаните формати за image-файлове включват ISO, BIN, IMG, CIF, NRG и BWI.

UltraISO е програма за създаване на файл копие на CD/DVD диск, редактиращ и преобразуващ инструмент, който може пряко да редактира файла с копието на CD/DVD дискът и да извлече файловете и папките от него, както и да прави файлове в ISO формат на вашите CD/DVD устройства или твърд диск. В същото време вие можете да поддържате стартираща информация на ISO, по този начин можете да създавате собствени стартиращи CD/DVD дискове.

С UltraISO може да създавате, редактирате, конвертирате и записвате CD и DVD image файлове, а освен това може да създавате и стартиращи се дискове. Програмата поддържа стандартите ISO 9660 Level 1, 2 и 3 и автоматично оптимизира структурата на ISO файла. Поддържаният софтуер за записване на дискове включва Nero burning ROM, Easy CD Creator, CDRWin, CloneCD и BlindWrite. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за UltraISO можете да научите от нашата статия UltraISO – ръководство за работа.

Промени в UltraISO 9.7.6.3829:

+) Improved writing disk image feature, can create bootable flash drive from more ISO images including CentOS 8
*) Supports mounting ISZ images on Windows 10 (ISODrive)
*) Fixed some compatible issues with Windows 10 2004
*) Some minor improvements and bug fixes

Официална страница
Изтегли: UltraISO 9.7.6.3829 (4.86 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари