Uninstall Tool 3.5.9 Build 5660 Final

0
1986

Uninstall Tool е малка и удобна програма, която заменя стандартния Add/Remove Programs на Windows. Освен че работи много по-бързо, програмата позволява бързото намиране на необходимата програма като напишете част от името й, възможността да посетите сайта на програмата само с две щраквания, както и да изтриете програмата и данните за нея, в случай, че не може да бъде деинсталирана.

Uninstall Tool работи с очароваща бързина; интерфейсът е многоезичен и поддържа доста езици, освен български. Инструментът е пригоден за лесно пренасяне (можете да го стартирате от всякъде, например от USB Flash устройство). Умее да показва скрити инсталирани програми в листата си. Разполага с търсачка за лесно намиране на търсеното приложение. Може за всяка инсталирана програма да ви посочи къде има добавени нейни редове в регистрите. Позволява ви да изтриете дадена програма, ако не й работи деинсталатора.

Uninstall Tool може да експортира листата с инсталиран в момента софтуер като HTML документ. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Uninstall Tool 3.5.9 Build 5660 Final:

FixedFixed regression: highlighting of recent apps #45
FixedFixed removal of disabled startup items
FixedFixed calculation of total occupied space of all apps

Официална страница
Изтегли: Uninstall Tool 3.5.9 Build 5660 Final (3.87 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за