Uninstall Tool 3.5.10 Final

0
2774

Uninstall Tool е малка и удобна програма, която заменя стандартния Add/Remove Programs на Windows. Освен че работи много по-бързо, програмата позволява бързото намиране на необходимата програма като напишете част от името й, възможността да посетите сайта на програмата само с две щраквания, както и да изтриете програмата и данните за нея, в случай, че не може да бъде деинсталирана.

Uninstall Tool работи с очароваща бързина; интерфейсът е многоезичен и поддържа доста езици, освен български. Инструментът е пригоден за лесно пренасяне (можете да го стартирате от всякъде, например от USB Flash устройство). Умее да показва скрити инсталирани програми в листата си. Разполага с търсачка за лесно намиране на търсеното приложение. Може за всяка инсталирана програма да ви посочи къде има добавени нейни редове в регистрите. Позволява ви да изтриете дадена програма, ако не й работи деинсталатора.

Uninstall Tool може да експортира листата с инсталиран в момента софтуер като HTML документ. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Uninstall Tool 3.5.10 Final:

  • FIXEDFixed error 740 when launching Install tracker using context menu on some computers #47
  • FIXEDFixed removal of disabled startup tasks
  • FIXEDFixed rare crash when uninstalling certain apps with Uninstall Wizard
  • FIXEDMultiple small fixes

Официална страница
Изтегли: Uninstall Tool 3.5.10 Final (3.89 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари