Uninstall Tool 3.7.2 Final

0
3404

Uninstall Tool е малка и удобна програма, която заменя стандартния Add/Remove Programs на Windows. Освен че работи много по-бързо, програмата позволява бързото намиране на необходимата програма като напишете част от името й, възможността да посетите сайта на програмата само с две щраквания, както и да изтриете програмата и данните за нея, в случай, че не може да бъде деинсталирана.

Uninstall Tool работи с очароваща бързина; интерфейсът е многоезичен и поддържа доста езици, освен български. Инструментът е пригоден за лесно пренасяне (можете да го стартирате от всякъде, например от USB Flash устройство). Умее да показва скрити инсталирани програми в листата си. Разполага с търсачка за лесно намиране на търсеното приложение. Може за всяка инсталирана програма да ви посочи къде има добавени нейни редове в регистрите. Позволява ви да изтриете дадена програма, ако не й работи деинсталатора.

Uninstall Tool може да експортира листата с инсталиран в момента софтуер като HTML документ. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Uninstall Tool 3.7.2 Final:

  • IMPROVEDGerman, Slovenian and Ukraininan translations update
  • FIXEDFixed displaying of date in the system locale
  • FIXEDFixed some rare crash on exit
  • FIXEDFixed some rare crash when using install tracker context menu

Официална страница
Изтегли: Uninstall Tool 3.7.2 Final (5.15 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари