Анализатори: Apple през 2020 г. ще пусне „шоков смартфон“

5
850

Apple през 2020 година ще пусне смартфон, който ще се превърне в сензация на пазара на мобилните устройства. Това предположение са изразили експертите на Bank of America.

Според тях, купертинци ще презентират „шоков смартфон“, който ще преобърне всички представи за мобилните технологии. Устройството ще бъде коренно различно от своите „събратя“. Анализаторите предполагат, че през 2020 г. Apple ще покаже на света истински сгъваем смартфон. Той ще получи OLED екран с независими един от друг пиксели. За създаването на революционния iPhone, компанията инвестира всички свои финансови и технологични ресурси. Някои от тези технологии към момента са само на етап разработка.

Анализаторите пишат, че за създаването на сгъваемия телефон, Apple ще преработи и буквално ще създаде нова дънна платка, памет, батерия и други компоненти на устройството и в крайна сметка те ще могат отлично да функционират в сгънат режим. При това на първо място компанията ще следи за сигурността на телефона.

Цената на „шоковия смартфон“ все още е неизвестна, но източникът съобщава, че представянето ще се проведе през втората половина на 2020 година.

Очевидно е, че Apple наистина се занимава с разработването на мобилно устройство от този род. Такива изводи могат да се направят и от патентите и различните видове технологии, които в момента активно се регистрират от компанията. Като цяло, корпорацията вече има 200 патента, сред които е и сгъваем корпус и екран за мобилни телефони.

Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари