Въпреки, че постепенно утихват шумовете около добива на криптовалути, някои производители на „желязо“ продължават да разработват продукти, предназначени за майнерите. По-специално, тайванската компания Micro-Star International в обозримо бъдеще ще представи на пазара дънната платка H310-F Pro, оборудвана с цели 13 разширителни PCI Express слота.

Както вероятно се досещате от името, устройството е базирано на набора от логики Intel H310 и е предназначено за работа с процесорите Coffee Lake-S. Платката поддържа поставянето на до два модула оперативна памет DDR4, има четири порта SATA 6 GВ/s, един PCI Express 3.0 x16, както и 12 слота PCI-E 3.0 x1. Наборът от интерфейси в задната част включва в себе си два порта USB 3.0, четири USB 2.0, три аудио-конектора Mini-Jack, един PS/2 конектор, Gigabit мрежовия интерфейс RJ-45, видео-изходите DVI и HDMI.

Наред с другите неща, може да се отбележи и наличието на бутоните за включване/рестартиране, два конектора Molex и пет 4-пинови конектора за вентилатори. Освен това, върху платката е предвидено и място за още пет слота PCI-E 3.0 x1, което ни навежда на мисълта за дебюта на аналогичен модел, базиран на един от по-старите чипсети.

Относно препоръчителната цена на дънната платка MSI H310-F Pro, към момента все още няма никаква информация.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари