10 C
София

Анонс на смарт часовника Xiaomi Watch Color 2 с AMOLED екран и 12 дни автономна работа

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Едновременно със смартфона Xiaomi Civi в Китай бе анонсиран смарт часовника Xiaomi Watch Color 2. Китайският производител го позиционира като устройство с изискан външен вид, поддръжката на приложения от трети страни и смарт часовник с дълго време на автономна работа.

Xiaomi Watch Color 2 е оборудван с 1,43 инчов AMOLED дисплей с кадрова честота 60 Hz и плътност на изображението 326 пиксела на инч. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 470 mAh, която е достатъчна за 12 дена пълноценна работа или 24 дни в режим на готовност. Поддържат се 117 спортни режима, включително 19 професионални за високоинтензивни тренировки, включително фитнес, баскетбол, плуване, тенис и други.

Новият смарт часовник е херметичен и издържа на потапяне във вода на дълбочина до 50 метра. Устройството извършва непрекъснат мониторинг на сърдечния ритъм, на изразходваните калории и с висока точност измерва нивото на захарта и кислорода в кръвта. Зареждането става по безжичен път, като цялостното зареждане на акумулаторната батерия от 0 до 100% става за 2,5 часа.

Смарт часовникът Xiaomi Watch Color 2 навярно е предназначен само за китайския пазар, понеже инсталираните в него приложения са специфични за нуждите на местния пазар. Но по желание е възможно инсталирането на приложения на трети страни с помощта на Xiaomi Wearable APP.

Продажбите на смарт часовника Xiaomi Watch Color 2 стартират днес при цена $155.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини