В един и същи ден с Apple – Xiaomi изненадващо обяви още една презентация

0
790

Xiaomi съобщи, че ще проведе още една презентация, за която досега не бе публикувана никаква информация. Отдавна бе обявена голямата европейска презентация, която ще се състои утре, на 15-ти септември, и на която китайската компания ще представи смартфоните Xiaomi 11 Lite 5G New Edition, Xiaomi 11T и Xiaomi 11T Pro, както и таблета Xiaomi Mi Pad 5. Събитието ще се състои утре в 15:00 часа и ще може да се гледа на живо в Kaldata.com. Но сега Xiaomi изненадващо обяви още едно събитие, което ще се състои днес на 14-ти септември в Китай и е доста странно, че то ще проведе едновременно с презентацията на Apple.

Xiaomi обеща само да анонсира свой нов концептуален продукт, без да съобщава какъв именно ще бъде той. Рекламното изображение не съобщава нищо конкретно: на него се вижда човешко око и слоган „Вижте бъдещето„.

Блогърът Digital Chat Station, който досега не е забелязван да публикува невярна информация за Xiaomi съобщи, че утре китайската компания ще представи смарт очила. Споменава се и популярния производител на луксозни очила Dior, което може да се тълкува, че това е съвместна работа на двете компании.

Представянето на интелигентните очила на Xiaomi идва една седмица след като Facebook и Ray-Ban обявиха чифт интелигентни очила, наречени Ray-Ban Stories. Какво точно ще предложи китайската компания ще разберем малко по-късно.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари