8.4 C
София

Доставката на „Facebook – телефона“ в Европа се забавя

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Поради лошата обратна връзка в САЩ и разочароващите продажби в тази страна, търговските мрежи в Европа са забавили пускането в продажба на т.нар. „Facebook – телефон“, който е разработен от тайванската компания HTC.

Припомняме, че основателят на Facebook Марк Цукербърг изрази надежда, че моделът HTC First, който работи с къстъмизиран софтуер, разработен от Facebook – Home, ще постави социалната мрежа в центъра на всичко, което правят потребителите и ще „промени взаимоотношенията“, които имат хората с техните телефони.

Американските оператори обаче не споделиха ентусиазма на най-младия милиардер в света, а водещата AT&T дори се отказа да продава устройството. Продажбите в страната се оказаха сериозно разочарование за създателите на телефона и по непотвърдени данни от самата Facebook са препоръчали пускането му във Великобритания да бъде забавено.

От социалната мрежа вече съобщиха, че ще се вслушат в критиките на някои потребители и през следващите няколко месеца ще добавят различни функционалности за къстъмизиране.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини