12.8 C
София

На 20 юни Samsung ще представи нещо ново

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Samsung разпрати покани за презентация, на която ще бъде представено едно или няколко нови устройства. Събитието ще се проведе на 20 юни в Лондон.

Както често се получава в такива случаи, предметът на анонса в поканата не е разкрит. Има само три тийзърни изображения, на които са изписани марките Galaxy и Ativ. Под първата, както знаем, се продават устройства на базата на Android, а под втората – на базата на Windows и Windows Phone 8.

Съдейки по останалите три изображения, най-вероятно ще ни бъдат показани някакви лаптопи с разглобяеми клавиатури. Това може да бъде както едно устройство (с две превключваеми операционни системи), така и две или повече отделни устройства. Най-необяснимото в едната от снимките е какво означава изобразения полупръстен – той е трудно да бъде опреличен на нещо конкретно.

Разбира се не можем да изключим и възможността за анонса на първия Android-базиран ноутбук на Samsung – преди няколко седмици, анализаторът Минг-Чи Куо заяви, че пускането на подобно устройство ще се проведе в следващите няколко месеца. Освен това, през лятото се очаква и пускането на евтин WP8-смартфон на компанията, което означава, че той може да бъде представен именно по време на това събитие.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини