Видяхме десетки мнения и ревюта на новите смартфони от Apple в големите издания. Но какво мислят по този повод обикновените потребители? Днес стартираха официалните продажби на iPhone XS и iPhone XS Max в САЩ. Оформилите предварителни поръчки вече са получили своите устройства.

Ето какво казват те:

Имах 7+, след което X, и наистина съм пропуснал размера на Plus, така че  преминах на Xs +. Размерът на екрана е просто нереален. Що се отнася до размера на ръцете, то той е подходящ за мен (имам големи ръце) въпреки малко по-големият от X смартфон. Но всичко това е толкова приятно — shooter03 от форума MacRumors

Потребителят от Reddit с ник jtx660 също е останал доволен от своя смартфон. Той казва, че след прехода от iPhone 7 Plus към новия iPhone XS Max, той е разбрал, колко е по-красив и ярък е екрана в сравнение с последния.

Първото нещо, което забелязвам — определено огромния 6.5-инчов OLED панел. Той е много ярък. OLED екранът – това е нещо, което наистина се откроява най-много.

Ок, камерата. Боже мой, автофокусът е невероятно бърз. Поставяйки ръка пред камерата и премахвайки я от нея, тя ВЕДНАГА (почти) фокусира.

Аз съм изумен как са успели да направят автофокуса по-бърз, отколкото той беше при камерата на 7 Plus. Все още не съм тествал 4K видеото при 60 кадъра в секунда и всички останали функции.

Никога не съм обичал огромния размер на плюса. Особено с тези рамки. За мен X е перфектен, но след известно време все пак реших да увелича екрана. С Max разликата в теглото не ме притеснява, тъй като X е твърде тежък.

Max е идеален за моите джобове. Всъщност, не чувствам разликата във вътрешността на тънките си дънки, с които съм днес. Изглежда, че този смартфон работи по-бързо и по-плавно в сравнение с моя X, работещ на iOS 12.

Вече така или иначе ползвах X с двете си ръце за набор на текст за електронни писма, форуми и така нататък… така, че Max е съвсем нормален за мен. — потребители на MacRumors

Както се очакваше, всички собственици са останали доволни. Apple за пореден път успя да угоди на обикновените жители.

Абонирай се
Извести ме за
guest
25 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари