Задава се нов Huawei P Smart

1
1347

Новият смартфон Huawei P Smart 2019 бе официално сертифициран от FCC, като в базите данни на американския регулатор е отбелязан като модел POT-LX3. Благодарение на тази сертификация, станаха известни подробности като оперативната памет, капацитета на батерията и размерите на мобилното устройство.

Публикуваните изображения показват размерите на телефона и разположението на камерите. Вижда се, че предната камера ще е поставен в съвсем малко отверстие на предния панел, което е последно време стана популярно под термина „капкообразен прорез“. Габаритните размери на устройството са височина 155,2 милиметра, ширина 73.4 милиметра и размер на диагонала 161,2 милиметра. Тоест, дисплеят на смартфона е 6,2-инчов.

Скенерът за пръстови отпечатъци е поставен в горната част и в средата на задния панел. Виждат се и двойна камера с вертикално разположение на сензорите и кръгъл отвор за фотосветкавицата.

Huawei P Smart модел 2019 година разполага с литиевойонна акумулаторна батерия с капацитет 3320 mAh. Има стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо, като се предлагат два различни модела – с 3 GB оперативна памет + 32 GB флаш-диск и втори, с 3/64 GB памети.

Според появилата се по-рано информация, Huawei P Smart ще се базира на SoC Kirin 710.

Очакванията са Huawei P Smart да излезе в Европа през месец януари 2019 година при прогнозна цена 199 евро.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Росен Николаев Янков Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Росен Николаев Янков
Росен Николаев Янков

Задава се със страшна сила