Излезе най-необходимия аксесоар за всички поколения iPhone

9
103

През 2014 година, компанията Apple представи на света два нови смартфона – iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Тези мобилни устройства се превърнаха в напълно нови за „ябълковата“ корпорация, тъй като в тях бяха установени съответно 4,7-инчов и 5,5-инчови екрани, докато преди това Apple произвеждаше само 3,5 и 4-инчови мобилни устройства, които са удобни за използване с една ръка. Досега всички смартфони на „ябълковата“ корпорация, с изключение на iPhone X, са оборудвани с големи дисплеи, в резултат на което използването на телефоните с една ръка е изключително трудно.

Ако говорим за iPhone 7 Plus или iPhone 8 Plus, то тези мобилни устройства се ползват  с една ръка също трудно и дори за човек с дълги пръсти. В останалите случаи, това е просто невъзможно, тъй като телефоните падат от ръцете. Компанията Nombiss е намерила решение на проблема – тя пусна най-необходимия аксесоар за всички поколения iPhone. Устройството представлява иновативно защитно стъкло.

Сега много от собствениците на iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8 и техните Plus версии непрекъснато трябва да прихващ мобилното устройство и с другата ръка, за да кликнат върху бутона „Назад“ или „Обнови“. Това е не само неприятно, но и опасно за смартфона, тъй като в момент на „прихващане“ телефона може да падне от ръцете. Иновативното защитно стъкло на компанията Nombiss е наречено Intelli+ и заема мястото на най-необходимия аксесоар за всички смартфони на Apple.

Външно, стъклото Intelli+ изглежда точно така, както и всяко друго, но на гърба му има специални съединителни контакти, които Ви позволяват да добавите във всички съвременни iPhone допълнителните бутони – „Назад“ и „Обновяване“, които стават достъпни не в горната част на телефона, а точно до бутона „Home“ с вградения в него скенер на пръстови отпечатъци.

За целта, в това защитно стъкло от ляво и дясно на бутона „Home“ се появяват допълнителните сензорни зони, след натискането на които се случва емулирането на натискане в горната част на левия и десен ъгъл на телефона. Не по-малко важно е това, че канадския производител оценява своето изобретение само на $14. Въпреки това, когато стъклото Intelli+ постъпи в продажба, то вече ще струва $49.

Масовото производство на най-необходимия аксесоар за всички поколения iPhone ще започне в най-скоро време, като първите купувачи ще могат да го получат в началото на 2018 година. Новата канадска разработка има за цел значително да опрости използването на мобилните устройства от Apple, оборудвани с екрани с голям размер.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

9 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари