12.8 C
София

Излезе ново видео с Nokia Sea Ray

Най-четени

В мрежата изтече ново видео, на което се вижда първият смартфон на Nokia, който ще бъде задвижван от мобилната операционна система Windows Phone 7. Кодовото име на мобилното устройство е Sea Ray, информира Mashable.

Клипчето е с продължителност минута и половина, а информацията, която съдържа в себе си не е много. Едва към края се вижда как изглежда смартфонът когато е включен. Със сигурност на Nokia и предстои много работа преди устройството да е готово за широката публика.

Предполага се, че видеоклипът е заснет в някоя фабрика, която се намира в Хонконг. На него се вижда телефон, за който се твърди, че е вариант на Sea Ray. Устройството има физически бутони, което е в разрез с предишната информация, че телефонът ще се управлява само чрез сензорния си екран. Вижда се и менюто, както и бегъл преглед на включената камера.

Устройство, което много прилича на показаното в това видео беше демонстрирано от Стивън Елъп, който е изпълнителен директор на Nokia, през миналия месец. Сега обаче са видими много повече детайли и може да се придобие по-ясна представа от това, което се очаква в Sea Ray.

При по-внимателно гледане може да се види запазената марка на Carl Zeiss, която е свързана с оптиката на камерата. Няма как да разберем дали това не е контролиран теч на информация, но при всички положения всички нови данни за Windows Phone 7 проектите на Nokia са добре дошли.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини