Какво мислят собствениците на Galaxy S8 за външния вид на iPhone X?

6
162

По-голямата част от собствениците на Galaxy S8 много хладно се отнасят към дизайна на iPhone X, отчитат от SamMobile в хода на проведено проучване. Според 76% от анкетираните, те са напълно доволни от външния вид на S8 и при никакви обстоятелства не биха се съгласили да си купят смартфон с екран от този формат, като при флагманския iPhone.

Въпреки това има и такива, които са харесали предния панел на iPhone X. Тези, които са гласували еднозначно са 9% от общия брой респонденти. Според тази категория от анкетираните, изрезката отгоре на iPhone X на фона на конкурентите не нанася вреда върху цялостната естетика на смартфона и неговото възприятие.

Още 9% са заявили, че не смятат препокриването на някаква част от дисплея на iPhone X за сериозен недостатък. Едва ли тази черта, уверени са те, може да окаже отрицателно въздействие върху функционалността на смартфона. Освен това, те са готови да си купят и Galaxy S9, при условие че запази извития си дисплей.

Останалите 6% се оказаха безразлични към дизайна на конкурентния смартфон. Според по-голямата част, външният вид на устройството — не е нещо, което трябва да се обсъжда. Много по-важен за тях е хардуерния пълнеж на закупения смартфон, автономността и функциите на камерата.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари