Камерата на Honor 20 Pro получи 111 точки в тестовете на DXOMARK

2
1013

Най-новият смартфон на Honor разполага с четворна камера, която се управлява с помощта на най-съвременни алгоритми с елементи на изкуствен интелект. Новата камера на Honor 20 Pro премина тестовете на лабораторията DXOMARK и получи много високи оценки.

Основната камера на новия телефон разполага с 48 МР оптичен сензор с рекордна апертура F/1,4 и оптична плюс електронна стабилизация на изображението. Резолюцията на втория оптичен сензор е 8 МР, също с оптична стабилизация на изображението и телефото обектив, осигуряващ 3х оптично увеличение на изображението без загуба на качеството. Този оптичен модул предлага и 5х, както и 30х хибридно увеличение. Резолюцията на третия фотосензор е 2 МР, като той е специално предназначен за заснемането на много близки обекти. Последният четвърти фотосензор е с резолюция 16 МР и свръхширокоъгълен обектив с ъгъл на виждане 117 градуса.

DXOMARK даде на четворната основна камера на смартфона 111 точки, които са повече от тези на iPhone XS Max (105).

От достойнствата при снимките се отбелязва бързата и точна система за автоматично фокусиране, големият динамичен диапазон, високата детайлност и отличния боке ефект. От минусите – леко замъгляване в крайните области на кадъра и в много редки случаи неестествени цветове при слабо осветяване.

При заснемане на видео DXOMARK посочва като плюс ефективната стабилизация, високата детайлност дори и при много силно осветяване на сцената и ярките, наситени цветове. От минусите – шум при много слаба осветеност и невисок динамичен диапазон.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
pix3l
pix3l

Според PhoneArena, тези не са минали сертификацията на Google и пускането им се отлага.

Ким Чей Уй
Ким Чей Уй

Мамо, мамо имам 6-ца по математика..! Какво се радваш като си болен от спин…?