Качествени рендери на смартфона Samsung Galaxy Z Flip

0
537

На 11 февруари тази година в Сан Франциско ще протече мащабното събитие Samsung Galaxy Unpacked, на което заедно с флагманската серия смартфони Samsung Galaxy S20 се очаква да бъде представен и сгъваемия смартфон с гъвкав екран Samsung Galaxy Z Flip.

Холандският уеб портал LetsGoDigital, който често показва качествени триизмерни модели на предстоящите за излизане смартфони, публикува рендери с най-вероятния дизайн на Galaxy Z Flip.

Дизайнът показан на тези изображения демонстрира смартфон с компактен сгъваем форм фактор, който се сгъва през средата. Тоест, дизайнът на Samsung Galaxy Z Flip доста прилича на Motorola RAZR 2019. Но има и няколко съществени разлики.

Първо, Samsung Galaxy Z Flip има по-голям екран. Според изтеклата към днешен ден информация, той ще има 6,7-инчов AMOLED дисплей с кадрова честота 120 Hz и малък отвор в матрицата за предната камера с резолюция 10 МР. Второ, очаква се в новия модел да бъде отстранен основния недостатък на предишния модел – за защита на екрана вече не се използва пластмаса, а устойчивото на надраскване стъкло Samsung UTG. И трето, в новия Samsung Galaxy Z Flip се очаква главният сензор на основната камера да е с резолюция 108 МР и да има 5х оптично увеличение.

Според пазарните анализатори, на 11 февруари ще се състои предварителния анонс на Samsung Galaxy Z Flip, а официалното представяне ще бъде няколко месеца по-късно.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за