13.3 C
София

Колко време трябва да се работи в различните държави, за да се спечели за нов iPhone 13

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Аналитичната компания Money SuperMarket пресметна, средно колко часа трябва да работят жителите на различните държави от целия свят, за да съберат необходимата сума за закупуването на базовия модел iPhone 13 със 128 GB флаш-диск.

Според тази информация, най-трудно е за жителите на Филипини – те трябва да работят 775 часа или 97 дни, като работния ден в тази страна е с продължителност стандартните 8 часа. Разбира се, ако част от тези пари бъде дадена за храна, закупуване на дрехи, за използване на обществения транспорт и за заплащането на различните комунални услуги, то събирането на необходимата сума ще отнеме много повече време.

Жителите на Индия, за да купят този iPhone 13, трябва да работят приблизително 724 часа или около 90 работни. дни. Ако сте в Бразилия, трябва да работите 690,5 часа (86 работни дни), Турция – 631,1 часа (80 работни дни), Русия – 428,5 часа или 53 работни дни. Най-добре са жителите на Швейцария, понеже с техните заплати те могат да си купят този iPhone 13 само за 34 часа или непълни 5 работни дни. В Люксембург това отнема 40 часа (точно пет дни), американците трябва да работят 49,5 часа, което е малко повече от 6 работни дни.

България не е включена в този списък.

Абонирай се
Извести ме за
guest
16 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Ревю на рутера TP-Link Archer C64: клас AC1200 с гигабитови портове

Брандът TP-Link отдавна е добре позната на нашия пазар, което не е изненадващо, тъй като компанията е един от най-големите производители на мрежово оборудване....

Подобни новини