Концепт на бюджетния iPhone с iOS 7

2
46

Видяхме вече огромен брой концепти на бюджетния iPhone, за който до момента няма информация, кога точно ще се появи на пазара. Концептните решения бяха много различни – от примитивни до много оригинални, като някои от тях дори може да се нарекат реалистични.

Към тези идеи се присъедини и тази на Мартин Хайек. Още по-завладяващ е и фактът, че концепцията е снабдена с новия iOS 7 (който е разработен от 3D-дизайнера Дамаз Бенитез), което я прави още по-убедителна.

Идеята на Хайек е изразена в личния му блог, „Как Apple може да създаде нов евтин iPhone“.

В снимките веднага правят впечатление многоцветните корпуси на бюджетния iPhone, за които беше намекнато преди известно време. Още по-успешна е и идеята за използване на същия фон в операционната система, който съответства на цвета на корпуса.

Ако се върнем към новините, касаещи очакваното пускане на евтиния iPhone (за което обаче все още нищо не е обещано), то дебатите стават все по-разгорещени с наближаването на деня, в който ще бъде открита международната конференция WWDC 2013, билетите за която са били разпродадени за няколко минути. Това е разбираемо – все пак на това събитие ще бъде показана новата версия на iOS.

Би било нелогично да бъде представена операционната система сега, а устройствата, които ще работят под нейно управление след година и половина.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари