fbpx
13.8 C
София

Най-странната реклама на Samsung досега

Най-четени

Любослав Лозанов
Любослав Лозанов е част от Калдата от 2013 година насам. Завършил "Журналистика" в СУ "Св. Климент Охридски", той съчетава афинитета към спорта и технологиите с професионалното си поприще.

Рекламната война в технологичния свят не е нещо ново. Понякога тя дори е повод да се усмихнем, засмеем или впечатлим от съдържанието, което дадена реклама предлага. Истината обаче е, че думата „понякога” е повече от точна.

Новата реклама на Samsung не само едва ли ще ви накара да се впечатлите от някой продукт на компанията, но е и доста малко вероятно да ви накара да се засмеете. Южнокорейският технологичен гигант за пореден път опитва да осмее Apple и да изтъкне преимуществата на Galaxy S4 пред iPhone, но честно да кажа не знам до каква степен изобщо постигат нещо…

Пред погледа на гледащия се разкрива човек, който не само използва реална ябълка за телефон, но и опитва чрез нея да набере някого. В един момент, в който Samsung всячески опитва да ви убеди, че всичко свързано с ябълки просто не си заслужава и не стъпва и на малкия пръст на техните устройства, се появява и творението на корейците – Samsung Galaxy S4.

Човекът в кадър моментално се разведрява, всичките му проблеми изчезват, а той някак се превръща в подскачаща нинджа. Изглежда по този начин действат новите продукти на Samsung. По-опасното е, че няколко секунди по-късно същият този господин танцува брачен танц пред коза…

Без повече да ви обясняваме съдържанието, директно ще ви оставим сами да му се насладите в това видео:

Предишна новинаКой ще купи Hulu?
Следваща новинаSony пускат мобилната услуга My Xperia
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
SOS
SOS
8 години

Ейй, ама ти да не би да съдиш за техническите параметри на даден продукт по рекламите?! И по това избираш?!… Бреей – тц, тц, тц… Браво на теб, това е то – да не си (мало)умен.
А това, че даден клип е тенденциозно глуповат, явно наистина не е предназанчено за широк кръг от зрители – нека всеки си гледа каквото му е забавно, особено ако може да бъде изманипулиран да си купи продукта.

Mitaka158
Mitaka158
8 години

мда заради малоумници като SOS и Боян Г. самсунг правят такива странни реклами, щото лудите се радват на шареничкото/изчанченичкото/странничкото… Ако сега си избирах телефон и виждах С4 за първи път в тази реклама:
1. Тя не би ми дала никаква причина да си купя телефона, няма никаква информация за него, освен че е телефон.
2. Не бих си купил телефон с такава малоумна реклама (а и той си е достатъчно малоумен и без това)

SOS
SOS
8 години

Много по-забавно ми е да гледам символи (нинджи, козел), отколкото напр. реклами, в които изпълнени с щастие усмихнати хора въодушевено си правят снимки, за да покажат, че дадено устройство има хубав фотоапарат.

Николай Георгиев
Николай Георгиев
8 години

SOS, нищо „сладурско“ не виждам, даже е много тъпа реклама.

SOS
SOS
8 години

Рекламата си е много сладурска, явно авторът на статията има проблем с разчитането на символите на Азия и т.н.

Нови ревюта

Подобни новини