Новият издръжлив смартфон Blackview BV9700 Pro предлага редица нови функции

1
582

Издръжливите смартфони на Blackview са проектирани да работят в трудни условия. Всички BV серии са водоустойчиви, издържат изпускане и падане и имат мощни батерии. Напълно е възможно някой от смартфоните на Blackview да се окаже подходящ именно за вас. Новият Blackview BV9700 Pro предлага нова функционалност и редица иновационни решения. Въпреки че този смартфон разполага със собствени нови специални функции, той напълно покрива всички стандарти.

Новият Blackview BV9700 Pro, който ще излезе на пазара съвсем скоро, е много по-специален в сравнение с предишните телефони от BV серията. Дизайнът на телефона е тип трансформър, осигуряващ още по-голяма здравина на устройството, като едновременно с това външния вид на телефона е много приятен.

От другите различия с предишните мобилни телефони на Blackview можем да се спрем на камерата за нощно виждане, монитора за качеството на въздуха, пулсомера и възможност за измерване на кръвното налягане. Blackview е интегрирал всички необходими сензори в своя нов смартфон. Те са изключително полезни за точно проверяване чистотата на въздуха, за измерване на кръвното налягане и честотата на пулса. Това е един помощник, който винаги е с вас и на когото можете да имате доверие.

Blackview BV9700 Pro е оборудван с камера за нощно виждане, която е компактна и лека. Може да се постави на колана, яката, джоба или други подобни места, където не би могла да се сложи една голяма и обемиста камера. Тя лесно може да бъде закрепена и върху раници и куфари, върху автомобила, мотоциклета и т.н.

Камерата за нощно виждане предлага съвсем ясно и динамично изображение дори и когато е съвсем тъмно. Тази функция може да се използва и от пътните полицаи и да бъде особено полезна при техните нощни патрули. А вие какво мислите?

Сензорът за измерване качеството на въздуха се използва с помощта на приложението Air, което може да показва температурата и влажността в помещението. Особено полезно, ако работите с бои и разтворители или някъде, където се произвежда пластмаса. Сензорът за чистотата на въздуха проверява неговото качество на всеки 4 секунди и подава сигнал ако замърсяването на въздуха стане нездравословно.

Досега за измерване честотата на пулса се налагаше използването на допълнителни устройства. Но новият Blackview BV9700 Pro може в реално време да следи сърдечния ритъм и да натрупва статистики за пулса независимо дали бягате, карате велосипед, плувате и т.н. В този телефон е поставен дори монитор за измерване на кръвното налягане. Достатъчно е да задържите пръста си върху сензора и вашето кръвно налагане ще бъде изчислено. Изключително удобно е да следите основните си показатели на здравето, независимо къде се намирате.

След модернизирането на предишните издръжливи смартфони, новият Blackview BV9700 Pro е нещо много повече от мобилен телефон.

Смартфонът Blackview BV9700 Pro съвсем скоро ще излезе на платформата Indiegogo. Можете да се регистрирате още сега, за да го получите с 30% отстъпка.

 


Платено съобщение

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
the professor Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
the professor
the professor

има голяма разлика дали кръвното ще се изчисли или измери. според мен точно мерене само под мишницата с надуваема възглавничак, всичко друго е измама…