Новият издръжлив смартфон Blackview BV9700 Pro предлага редица нови функции

1
1004

Издръжливите смартфони на Blackview са проектирани да работят в трудни условия. Всички BV серии са водоустойчиви, издържат изпускане и падане и имат мощни батерии. Напълно е възможно някой от смартфоните на Blackview да се окаже подходящ именно за вас. Новият Blackview BV9700 Pro предлага нова функционалност и редица иновационни решения. Въпреки че този смартфон разполага със собствени нови специални функции, той напълно покрива всички стандарти.

Новият Blackview BV9700 Pro, който ще излезе на пазара съвсем скоро, е много по-специален в сравнение с предишните телефони от BV серията. Дизайнът на телефона е тип трансформър, осигуряващ още по-голяма здравина на устройството, като едновременно с това външния вид на телефона е много приятен.

От другите различия с предишните мобилни телефони на Blackview можем да се спрем на камерата за нощно виждане, монитора за качеството на въздуха, пулсомера и възможност за измерване на кръвното налягане. Blackview е интегрирал всички необходими сензори в своя нов смартфон. Те са изключително полезни за точно проверяване чистотата на въздуха, за измерване на кръвното налягане и честотата на пулса. Това е един помощник, който винаги е с вас и на когото можете да имате доверие.

Blackview BV9700 Pro е оборудван с камера за нощно виждане, която е компактна и лека. Може да се постави на колана, яката, джоба или други подобни места, където не би могла да се сложи една голяма и обемиста камера. Тя лесно може да бъде закрепена и върху раници и куфари, върху автомобила, мотоциклета и т.н.

Камерата за нощно виждане предлага съвсем ясно и динамично изображение дори и когато е съвсем тъмно. Тази функция може да се използва и от пътните полицаи и да бъде особено полезна при техните нощни патрули. А вие какво мислите?

Сензорът за измерване качеството на въздуха се използва с помощта на приложението Air, което може да показва температурата и влажността в помещението. Особено полезно, ако работите с бои и разтворители или някъде, където се произвежда пластмаса. Сензорът за чистотата на въздуха проверява неговото качество на всеки 4 секунди и подава сигнал ако замърсяването на въздуха стане нездравословно.

Досега за измерване честотата на пулса се налагаше използването на допълнителни устройства. Но новият Blackview BV9700 Pro може в реално време да следи сърдечния ритъм и да натрупва статистики за пулса независимо дали бягате, карате велосипед, плувате и т.н. В този телефон е поставен дори монитор за измерване на кръвното налягане. Достатъчно е да задържите пръста си върху сензора и вашето кръвно налагане ще бъде изчислено. Изключително удобно е да следите основните си показатели на здравето, независимо къде се намирате.

След модернизирането на предишните издръжливи смартфони, новият Blackview BV9700 Pro е нещо много повече от мобилен телефон.

Смартфонът Blackview BV9700 Pro съвсем скоро ще излезе на платформата Indiegogo. Можете да се регистрирате още сега, за да го получите с 30% отстъпка.

 


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари