Новият флагмански смартфон Blackview BV9700 Pro ще накара другите да ви завиждат

2
526

Blackview BV9600 Pro – първият смартфон с прорез в екрана, базиран на SoC MTK Helio P60 със здрав корпус и много добра конфигурация получи изключително положителни отзиви от феновете, като в световен мащаб бяха продадени над 500 000 бройки. В сравнение с традиционните издръжливи смартфони, BV9600 Pro стана популярен и благодарение на своя уникален дизайн и модерен външен вид. По този начин смартфонът е подходящ не само за работа на открито и при практикуването на екстремни спортове, но и предлага хубав и модерен външен вид, подходящ за вкъщи и на работа.

Водещи световни медии направиха подробни обзори на BV9600 Pro. Телефонът бе похвален и от глобалните търговски платформи като AliExpress и Amazon. В същото време редица известни интернет знаменитости в YouTube също оцениха възможностите на BV9600 Pro със своите разнообразни тестове, показани в YouTube и демонстрираха неговите достойнства. Независимо дали пада от височина няколко метра, дали е горен от силен огън, дали снима под водата, BV9600 Pro със своите защити от клас IP68/IP69K/MIL-STD-810G продължава да работи без никакви проблеми.

А сега, като наследник на BV9600 Pro, новият BV9700 Pro е още по-добър и по-неразрушим. В BV9700 Pro се използват военни материали, с което той е още по устойчив на вода, вибрации и удари, на въздействието на екстремални температури и други. И още, издръжливият BV9700 Pro има и типичния за 2019 година Transformers дизайн, и изглежда много добре.

Най интересни в BV9700 Pro са нововъведенията относно изкуствения интелект. Използва се системата върху чипа MTK P70 с осем процесорни ядра, осигуряващ 13% по-висока производителност в сравнение с чипа P60, използван в неговия предшественик. Специалистите на Blackview са направили редица подобрения в технологиите. Компанията заяви, че BV9700 Pro е с 30% по-производителен при алгоритмите с елементи на изкуствен интелект. Това осигурява разпознаването на хора и жестове в реално време, както и по-добро видео в Skype, YouTube и Facebook. С помощта на ИИ новият BV9700 Pro поддържа и raw HDR режима, по-добро разпознаване дълбочината на сцената и много по-добър баланс на бялото. Ефективността на обработката с помощта на ИИ алгоритмите е увеличена с от 10% до 30% в сравнение с P60 от предишното поколение. Това означава и че P70 поддържа по-сложни ИИ приложения.

Смартфонът BV9700 Pro съвсем наскоро ще бъде показан в сайта за потребителско инвестиране Indiegogo, а в момента тече кампания по регистриране на потребителите, харесващи тази марка. От 15 април можете да оставите своя имейл и да отговорите на няколко въпроса относно желаните бъдещи подобрения на BV9700 Pro. След това ще получите бюлетин за BV9700 Pro, който ще ви осигури 30% отстъпка, когато стартират официалните продажби.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
КольоМарински Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Марински
Марински

Само не разбрах за кое точно ще ми завиждат другите? За това, че имам излишни пари за глупости ли?

Кольо
Кольо

Щото е направен от „военни“ материали. 😀