Вчера започнаха масовите продажби на iPhone 8 в страните от „първата вълна“. Всички забелязват, че този път няма никакви опашки от хора, чакащи да закупят мечтаното мобилно устройство, които при предишните продажби на iPhone достигаха стотици метри.

Известно оживление бе забелязано в Сингапур, където пред вратите на флагманския магазин се събраха около 50 души.

The Sun специално отбеляза, че в главния лондонски магазин на Apple на Риджънт Стрийт са влезли едва седем души, които са направили поръчки за предварително закупуване на iPhone 8, но за сметка на това, те са били заобиколени от няколко фотографа, три полицейски служителя и четирима охранители. Малко по-настрани се вижда група от десет души, които са дошли да видят новото мобилно устройство.

В другите магазини на британската столица вчера е било още по-спокойно. Пред магазина на Ковънт Гардън е нямало никой преди неговото отваряне, което е твърде необичайно. В другия край на света, в Сидни, въпреки че се очакваше голямо стълпотворение, флагманския магазин на Apple събра по-малко от 30 души. При излизането на предишния айфон, пред магазина нощуваха стотици хора, в очакване старта на продажбите. Засега няма информация за положението в САЩ.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
32 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари