Появиха се първите проблеми с iPhone XS и XS Max

5
3636

Притежателите на Phone XS и iPhone XS Max започнаха да се оплакват от лоши Wi-Fi сигнал и мобилна връзка. Проблемът може да се дължи на слабото усилване от страна на антените.

Традиционно, след излизането на новите iPhone се търси наличието на различни недоглеждания и бъгове в новите смартфони на Apple. Този път оплакванията са от лош Wi-Fi сигнал и ненадеждна мобилна връзка.

Потребители на Reddit заявиха, че техните нови iPhone демонстрират влошаваща се Wi-Fi връзка и слаб сигнал, показван от индикаторите на iPhone XS и XS Max. Същите оплаквания се появиха и във форума за техническа поддръжка на Apple. Засега всички оплаквания са регистрирани в САЩ.

И при мен е същото: моите iPhone 7 Plus и iPad (2017) без проблем се свързват с 5 GHz Wi-Fi мрежа, а XS има проблеми. Той показва само две деления за силата на сигнала, а връзката е нестабилна. Това е твърде печално, понеже се наложи да премина към 2,4 GHz. Надявам се Apple да оправи това със следващото софтуерно обновяване“ – гласи едно от съобщенията във форума на Apple.

А потребител на Reddit се оплака, че по съвсем същия начин се държи и iPhone XS Max (Verizon). Дори са му сменили телефона, но проблемът останал.

Това е доста странно, понеже по време на презентацията Apple каза, че в iPhone XS и XS Max е подобрена работата на безжичния модул и е добавена поддръжката на технологиите 4×4 MIMO, QAM и LAA.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Последния самурай
Последния самурай

Не не и не! Това са долни инсинуации! Не може телефон за 3200 лева да има проблеми с Wi-Fi…Но от друга страна стои директор Кук , когото дариха с 80 милиона(може би за добре свършена работа) , а пък на него му е през левия мигач. ..

ak47
ak47

тазгодишната серия iPhone XS идва от новите цехове във Индия, затова е тоя брак. ;Х

Драго
Драго

Беееееееее,Беееееееееее

ОБИЧАМ АЙФОН
ОБИЧАМ АЙФОН

Ама да се разберем сега: вие какво качество очаквате от един достъпен телефон, за по-малко от едно кафе на ден в Старбъкс?
Ся това,че в Кауфланд в Овча купел продават телефони x tremer с копчета за 55 лв (преди бяха намалени на 25 лв.) с 3 години гаранция- 2 от производителя и 1 от Кауфланд, нищо не значи.

TNT
TNT

ем така е… да си купиш телефон на цената на един бъбрек и след това да се надяваш че компанията майка ще го оправя със следващия софтуерен ъпдейт. 😀