Появиха се схематичните чертежи на безрамковия iPhone 8

4
1544

В китайската социална мрежа Weibo се появиха чертежи, за които се твърди, че показват смартфона iPhone 8. Според това изтичане на информация, Apple се е отказала от бутона Home на предния панел на мобилното устройство, а цялата лицева част е заета от екрана на дисплея.

Според тази информация, iPhone 8 се различава от 5,5-инчовия флагман iPhone 7 Plus по вертикалното разположение на фотосензорите на двойната камера. Под камерата се намира фотосветкавицата и навярно микрофона.

Изображенията показват, че Apple се е отказала да интегрира скенера за пръстови отпечатъци в дисплея и са преместили Touch ID на гърба на устройството.

В илюстрациите се виждат габаритните размери на iPhone 8, сравнени с iPhone 7 Plus. Специалистите тълкуват тази информация, че дисплеят на новия айфон ще има диагонал не по-малък от 5,5 инча.

Габаритни размери:

  • iPhone 8: 149,5 х 72,5 х 8,6 мм
  • Samsung Galaxy S8: 148,9 x 68,1 x 8 мм
  • LG G6: 148,9 x 71,9 x 7,9 мм

Навярно дебелината на iPhone включва изпъкващия модул на камерата и едва ли Apple ще допусне подобен размер за цялото устройство.

Официалната презентация на iPhone 8 се очаква в началото на септември, но продажбите на устройството „ще започнат няколко седмици по-късно“. Предполага се, че причина за това са трудностите в технологията на 3D камерата.

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари