Новият продукт на InDemand Design – SwitchCharge, дава на новата конзола на Nintendo по-стабилна поставка, повече слотове за карти и позволява допълнителни дванадесет часа игра в движение. Но за потребителите като че ли най-оригиналното и полезно нещо е преместването на порта за зареждане от долната до страничната част на устройството.

По принцип използването на Nintendo Switch на плоско пространство може да е леко досадно. Крехката поставка на конзолата позволява само един ъгъл на закрепване и освен ако закупите друг аксесоар или не бъдете креативни, портът за зареждане на дъното става недостъпен и няма да можете да зареждате през USB. Съмнителният дизайн ще създаде още по-голям проблем когато се появят услуги за видео стрийм на Switch.

SwitchCharge обаче се стреми да промени нещата. Тъй като допълнението има собствена допълнителна батерия от 12,000 mAh, Switch ще може да издържа сравнително повече време в портативен режим. Но освен това USB портът за зареждане на SwitchCharge е встрани, а не отдолу като на оригиналната платформа, като така се премахва проблемът за недостъпност. Доста просто решение, но изключително ефективно. Освен това SwitchCharge разполага и с допълнителни слотове за карти на игри за да не губите малките чипове от поглед.

Проектът е субсидиран от потребители посредством IndieGoGo и всеки, който дари $85, получава аксесоара през август. Но въпреки високата цена, SwitchCharge променя коренно начина на игра на конзолата.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари