Призовават Apple също да даде на потребителите възможност сами да избират дали им е необходимо зарядно в комплекта

6
1670

Потребителите на китайската социална мрежа Weibo призоваха Apple да последва примера на Xiaomi и да предостави на купувачите на iPhone избор дали да си вземат айфон със зарядно в комплекта или без него, като комплектите със и без зарядно да бъдат на еднаква цена. По този начин потребителите могат самостоятелно да решат какъв комплект смартфон да си вземат и по този начин много по-гъвкаво да се решат проблемите с опазването на околната среда.

Да си припомним че през месец ноември миналата година корпорацията от Купертино престана да поставя зарядни и слушалките EarPods във всички комплекти на своите смартфони, с цел защита на околната среда.

След два месеца китайската компания Xiaomi представи своя флагмански мобилен телефон Mi 11 също без зарядно, но едновременно с това предлага комплекти на Mi 11 със зарядно при съвсем същата цена.

Сега под новогодишните поздрави от страна на генералния директор на Apple Тим Кук, във Weibo започнаха да се появяват коментари с препоръки корпорацията от Купертино да последва примера на Xiaomi и да даде възможност на потребителите сами да си решат дали им трябва зарядно в комплекта с iPhone или не.

Да напомним, че Xiaomi предлага две версии на своя нов смартфон: без зарядно устройство в комплекта и със зарядно с мощност 55 W, като цената и на двата комплекта е абсолютно еднаква – 3999 юана или около $612.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари