През месец октомври на пазара излязоха редица смартфони, състояха се и няколко анонса. Популярният ресурс GSMArena за пореден път състави топ-10 рейтинга на смартфоните, предизвикващи най-голям интерес сред потребителите за периода от 22 октомври до края на миналата седмица. Веднага се вижда, че класацията е претъпяла големи промени в сравнение с миналата седмица.

На първо място по популярност през изминалата седмица е Nokia 7, към който потребителите от всички страни и региони проявяват голям интерес. Веднага след него, на второ място е класиран Samsung Galaxy J7 Pro – бюджетен флагман, поддържащ всички съвременни технологии и стандарти. На трето място се намира анонсираният тези дни топ-смартфон Huawei Mate 10 Pro, който прави най-добрите снимки сред всички мобилни устройства на пазара.

Четвъртото място е за Xiaomi Mi A1, който постепенно се появява в новите региони, като търсенето на този телефон в Китай е много голямо. Първата петица приключва със Samsung Galaxy Note 8, който изглежда поддържа всичко.

Шестото място е за Nokia 6 – бюджетният смартфон с много добри възможности. Седмата позиция е за Xiaomi Redmi Note 4, който се продава от една година, но все още е много популярен.

Осмата позиция е за Samsung Galaxy J7 Prime, деветата е за Samsung Galaxy S8 и на десето място е класиран Xiaomi Redmi 4 (4X), който се харесва на всички с ниската си цена и отличните възможности.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари