Смартфоните на Xiaomi започнаха да получават MIUI 11

3
4406

Компанията Xiaomi представи обновяване до своята фирмена потребителска сред MIUI 11 за няколко модела свои устройства. През следващите няколко дни трябва да пристигне съответният ъпдейт за:

  • Mi 9 SE
  • Mi MIX 2
  • Mi MIX 2S
  • Mi 8
  • Redmi Note 7
  • Redmi Note 7 Pro
  • Redmi 7
  • Redmi K20

Сега се обновяват смартфоните в Китай, а след около две седмици ъпдейтът трябва да се появи и в Европа. Важно е да отбележим, че това не е бета версията от 27 септември, а стабилна компилация на MIUI 11. Но от друга страна, това не е глобалната версия на MIUI 11, която трябва да бъде представена на 16 октомври с излизането на Redmi Note 8 Pro. Според GizmoChina, Xiaomi възнамерява да обнови общо около 50 свои модела смартфони.

Едно от основните нововъведения във фирмения потребителски интерфейс MIUI 11 е изцяло преработеният дизайн на системните иконки. Те ще бъдат оформени в един стил, съответстващ на концепцията Material Design. Ще бъдат променени и редица елементи на самия интерфейс – рамки, програмни прозорци и други.

Приятно е да се види, че Xiaomi твърдо спазва графика за актуализиране на своите мобилни устройства. Все още има много смартфони, които не са получили новата версия на тази графична среда, но е явно, че те навреме ще получат новата актуализация.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Име1
Име1

„Приятно е да се види, че Xiaomi твърдо спазва графика за актуализиране на своите мобилни устройства.“
Лъжа, измама и заблуда!

Име1
Име1

На вас господа от калдата е очевидно, че определени компании ви плащат за да ги рекламирате. Не ме интересува мнението и заключението ви. Просто си пишете/превеждайте новините и оставете всеки да си направи извода сам.

Умерен Ретроград
Умерен Ретроград

Стойте далеч от „флагманите“ на сяоми!
Пълни с блоат и спайуеър, който е интегриран в основните приложения и на практика не може да бъде спрян.