Смартфоните Honor започнаха да се обновяват до Android 10

1
2336

Брандът Honor представи Android 10 обновявания за няколко свои смартфона. Ъпдейтът постепенно се разпространява за моделите Honor 20, Honor 20 Pro и Honor View 20.

Обновяването става по безжичен път, като след неговото инсталиране се запазват всички потребителски файлове и настройки, приложения и игри, записани на смартфона. Ъпдейтът инсталира и фирмения потребителски интерфейс Magic UI 3.0, който на практика няма почти никаква разлика от фирмената среда EMUI 10 на смартфоните на Huawei, въпреки че номерът на компилациите е друг.

Magic UI 3.0 включва всички особености и нововъведения на мобилната операционна система Android 10, като едновременно с това предлага някои фирмени приложения и настройки. Дизайнът на потребителския интерфейс е много променен и на някои потребители може да се стори, че имат друг мобилен телефон. Включена е тъмна тема, която работи на системно ниво и е валидна за различните приложения.

Сред по-важните нововъведения на Magic UI 3.0 можем да посочим използването на файловата система EROFS и технологията GPU Turbo 3.0, които ускоряват зареждането на приложенията и работата на операционната система, програмите и игрите. С това обновяване идва поддръжката и на технологията Multi-screen за безжична връзка с персонален компютър. С нейна помощ потребителят може да покаже на големия дисплей случващото се на екрана на смартфона без кабел, да приема SMS съобщения на компютъра и да им отговаря.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Веси
Веси

Инсталирах андройд 10, на nova 5T. Виваком, тоя път са доста бързи. Инсталационния пакът е 4.6 гб.