Смартфонът Xiaomi Redmi Note 5 Pro постави рекорд по продажби

4
4853

В началото на миналата седмица бе представен смартфона Xiaomi Redmi Note 5 Pro, който освен че почти няма странични рамки, но и разполага с двойна камера, която е една от неговите главни особености.

Преди няколко часа в Индия стартираха предварителните продажби на новия смартфона. Трудно е да се повярва, но само за 3 минути, новият телефон бе предварително поръчан от 300 000 потребители и това се счита за национален рекорд.

Над 300 000 жители на Индия през първите три минути след началото на предварителните продажби на Xiaomi Redmi Note 5 Pro изявиха желание да закупят това мобилно устройство. Това е абсолютен рекорд, показващ че тази китайска корпорация активно завзема този пазар, който е много ценен, понеже все още не е наситен със смартфони. По този повод дори се появи тийзър с надпис „Най-голямата продажба на смартфони в историята на Индия“.

Интересното в тази история е, че самите потребители не вярват в тази бройка и считат всичко това за измама, целяща да привлече вниманието на хората към смартфона. Много индийци споделиха, че когато са се опитали да направят поръчка през първите секунди, сайтът се е сринал и няма как да са направени толкова много предварителни продажби. Ако това се окаже истина, Xiaomi мами целия свят, когато говори за рекорд.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
Биткойн = Балон = ПирамидаIllkoжик-такБахти Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Бахти
Бахти

Няма такова число 3,00,000 в нито една мерна измервателна система!

жик-так
жик-так

това е за заблуда да изглежда като 3 милиона 🙂

Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

То и 3 милиона като ги разхвърлим на 1.3 милиарда са нищо, пък какво остава за 300 000. Като се има предвид ниската цена на телефоните, огромния маркетинг в Shitland а.к.а. Индия, и огромния пазар, който тепърва се развира, нищо чудно че слагат запетаите не където трябва, за да засилват ефекта и да манипулират. Пък и индийците не са много умни.

Illko
Illko

Като се има предвид че продадоха 250 000 ноут 4 за 10 мин, едва ли е лъжа.