Смартфонът Xiaomi Redmi Note 5 Pro постави рекорд по продажби

4
4962

В началото на миналата седмица бе представен смартфона Xiaomi Redmi Note 5 Pro, който освен че почти няма странични рамки, но и разполага с двойна камера, която е една от неговите главни особености.

Преди няколко часа в Индия стартираха предварителните продажби на новия смартфона. Трудно е да се повярва, но само за 3 минути, новият телефон бе предварително поръчан от 300 000 потребители и това се счита за национален рекорд.

Над 300 000 жители на Индия през първите три минути след началото на предварителните продажби на Xiaomi Redmi Note 5 Pro изявиха желание да закупят това мобилно устройство. Това е абсолютен рекорд, показващ че тази китайска корпорация активно завзема този пазар, който е много ценен, понеже все още не е наситен със смартфони. По този повод дори се появи тийзър с надпис „Най-голямата продажба на смартфони в историята на Индия“.

Интересното в тази история е, че самите потребители не вярват в тази бройка и считат всичко това за измама, целяща да привлече вниманието на хората към смартфона. Много индийци споделиха, че когато са се опитали да направят поръчка през първите секунди, сайтът се е сринал и няма как да са направени толкова много предварителни продажби. Ако това се окаже истина, Xiaomi мами целия свят, когато говори за рекорд.

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари