Собственик на Galaxy S8 се опита да го накара да се самовзриви, но не успя

4
47

Потребителят What’s Inside, заедно с JerryRigEverything реши да разбере, какво точно има във вътрешността на Galaxy S8. Както обикновено в подобен случай, за проникването до вътрешността на мобилното устройство бяха използвани твърде странни методи.

През първата половина на клипа, създателите на видеото се опитват да свалят задния панел с помощта на вендузи. По идея на JerryRigEverything, първоначално се използва топъл въздух от сешоар, а след това се правят опити за смъкването на задния панел. Но S8 се оказа толкова здрав, че за снемането на стъкления панел се налага да бъде повдигнат от едната страна.

И тук създателят на видеото взема миниатюрен ъглошлайф и без да се замисли особено, започва да реже смартфона. Дискът засяга батерията, след което тя се надува.

След надуването на батерията нищо не се случва и дори многобройните удари върху нея не могат да я запалят. А като правило, именно в подобни случаи става самозапалването и взривяването на смартфона. Явно Samsung си е взел поука от Note 7 и сега дори и нарочно, новият Galaxy S8 не може да се запали.

Мнозина се питат, защо се използват най-различни нелепи начини да чупят своите смартфони. Основната причина е застраховката Premium Care: при вноска само $99 можете да замените вашия S8 и да получите нов.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
kolioКалин Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Калин
Калин

Самсунгите не се взривяват, когато им наредиш. Правят го, когато си пискат.
Що за заглавие?!

Калин
Калин

когато си поискат***

kolio
kolio

samsung = apple = боклук

kolio
kolio

samsung = apple = bukluk